Få et smugkig på det nye Soundvenue

MagasinNyhed_cover
I dag står der et spritnyt Soundvenue på kioskhylderne landet over pakket med inspiration.

Glæd dig til et stort interview med britiske Banks, hvis dystre, elektronisk gnistrende r’n’b allerede har vundet tungsindede hjerter verden over. Hun viser sig ekstremt sky, selv om hun har delt sit mobilnummer med sine fans, så de kan ringe til hende.

Du får også den vilde historie om, da det lille danske indie-label Crunchy Frog pludselig var i hele den internationale musikverdens søgelys med friske acts som Junior Senior og The Raveonettes og blev bejlet til med limousiner og enorme checks  – fortalt af alle historiens hovedpersoner.

Oven i det smider vi interviews med de aktuelle mesterinstruktører Richard Linklater (‘Boyhood’) og Steven Soderbergh (HBO’s ‘The Knick’), samt garagerockkometen Benjamin Booker og de svenske mystikere i Goat. Vi har også fulgt Han Kjøbenhavn før, under og efter deres ambitiøse og nerverpirrende modeugeshow og bringer en guide til efterårets væsentligste modetendenser.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film og mode? Tegn abonnement på Soundvenue HER.

svm89_6
svm89_8
svm89_4
svm89_7
svm89_5
svm89_11
svm89_16
svm89_17
svm89_12
svm89_15

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af