Hør Julian Casablancas 11-minutter lange single

Hør Julian Casablancas 11-minutter lange single

Da Julian Casablancas udgav sin første soloplade ‘Phrazes For the Yong’ fik vi for første gang smagsprøver på The Strokes-stjernens elektroniske fascination og slagkraft, hvilket også manifesterede sig med hans gæstespot på ‘Instant Crush’. Nu har Casablancas delt første forsmag fra sit andet soloalbum, ‘Tyranny’ (ude 22. september), og havde man forventet stram popmusik, kan man godt tro om.

Singlen ‘Human Sadness’ er et 11 minutter langt distortion-ridt, der starter i et pirrende cinematisk udtryk, og derefter tilsættes forvrænget, drømmende synth og et gyldent basriff. Halvvejs inde i det elektroniske støjvirvar brager pludseligt tunge 80’er-trommer ledsaget af skæv auto-tune gennem lydbilledet og drukner Casablancas sangskrig i et sanseligt elektronisk sammensurium.

Eksperimenterende, og ikke helt vildt lyttervenligt, men friskt og sprudlende. Hvad det siger om albummet som helhed er dog svært at sige. Én ting om ‘Tyranny’ er dog sikker, hvilket er tracklisten, som du kan se forneden.

Læs også: 19 album du skal glæde dig til i september

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Tyranny’
1. ‘Take Me In Your Army’
2. ‘Crunch Punch’
3. ‘M.utually A.ssured D.estruction’
4. ‘Human Sadness’
5. ‘Where No Eagles Fly’
6. ‘Father Electricity’
7. ‘Johan Von Bronx’
8. ‘Business Dog’
9. ‘Xerox’
10. ‘Dare I Care’
11 “Nintendo Blood”
12 “Off To War…”

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af