Hør nye album fra house-forføreren Caribou og hiphop-duoen NehvurianDOOM

Hør nye album fra house-forføreren Caribou og hiphop-duoen NehvurianDOOM

Dan Snaith er aktuel med sit fjerde album som den elektroniske houseforfører Caribou, og så er hiphop-duoen NehruvianDOOM bestående af Doom og unge Bishop Nehru også på trapperne med deres selvbetitlede debutalbum. Tjek dagens to albumstreams ud forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Caribou ‘Our Love’
‘Our Love’ er ikke blot prop fyldt med hypnotiske og dragende finurligheder, albummet har også en stærk rytmisk sammenhængskraft, hvilket blandt andet titelnummeret manifesterer. Det er houselandskaber af en sjælden dybdefuld kaliber, der især udmærker sig med stærk hjerteskærende lyrik og uforglemmelige vokalsamples. Dan Snaith fortæller i et interview til The Rolling Stones, at albummet er inspireret af hans datters fødsel i 2011, mens han i samme ombæring må tilføje, at alt indenfor kærlighed er ekstremt kompliceret.

Hør albummet via iTunes HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NehruvianDOOM ‘NehruvianDOOM’
NehruvianDOOM gav os senest singlen ‘Caskets’, der i den grad indkapslede duoens sindsudvidende udgangspunkt til fulde med bluesede undertoner og udsyrede syntheffekter, og der er på mange måder mere mystik og vildtflakkende lyrik i vente. Dog bliver de eroderende stream-of-consciousness-strømme, som fra singlerne ‘Darkness’ og ‘OM’, til tider droslet ned til fordel for mere banale kærlighedsfortvivlelser, mens også harmoniske blæserarrangementer holder Doom og Bishop Nehru fra afgrunden.

Hør albummet hos Pitchfork HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af