Jessie Ware deler ny popsingle produceret af Dev Hynes

Jessie Ware deler ny popsingle produceret af Dev Hynes

Jessie Ware er den 6. oktober klar med albummet ‘Tough Love’, der følger op på det noget uforløste debutalbum ‘Devotion’.

Allerede nu har hun delt singlerne ‘Share It All’, ‘Say You Love Me’ og det stærkt melankolske titelnummer ‘Tough Love’, der alle trækker på en poppet r’n’b-lyd i den mere afdæmpede afdeling. Endnu en single med titlen ‘Want Your Feeling’ er nu lagt ud til fri aflytning – et minimalistisk nummer sat i klassisk popformel og tilsat behagelige 80’er-vibes og kinesisk inspireret synth. Sangen er produceret af Dev Hynes, så de 80’er-groovy vibrationer giver god mening.

I forbindelse med nummeret er en live-udgave også blevet lagt ud på internettet. Her bliver den britiske sangerinde ledsaget af sit mørkklædte band, mens hun selv ses iført et stilet sort jakkesæt.

Læs også: Se Jessie Ware synge Rihannas ’Diamonds’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af