Lyt: Diplo og Skrillex sammen som duoen Jack U

Lyt: Diplo og Skrillex sammen som duoen Jack U

Diplo og Skrillex har et fællesprojekt kørende som Jack U, og nu har de sluppet singlen ‘Take Ü There’, der har vokal fra canadiske Kiesza, som du nok kender bedst fra en masse ‘uhh’ og ‘ahh’ på singlen ‘Hideaway’

Nummeret er et energisk skud fremtidspop med et stramt pulserende og konstant intensiverende beat. Hertil en ond, knogleknusende basbund, der særligt kommer til sin ret i de minimalt instrumenterede breakdown-stykker. Kieszas vokal skærer gennem lydbilledet med en knivskarp, højtravende klang, mens der som gimmick lyder en dyb forvrænget blæsersynth, som var det en ukvalificeret tubaists repetitive pusteforsøg.

Sangen havde premiere på BBC med et efterfølgende lille interview, og som Skrillex i selvsikker stil proklamerer »this is the craziest snaredrum«, mens det også kommer frem, at optagelserne af Kieszas vokal helt impulsivt blev til i de to herrers hotelværelse efter et af sangerindens gigs.

Læs anmeldelse: Major Lazer på Roskilde Festival – vækkede urinstinkterne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af