Lyt: Kasper Bjørke gennemgår forvandling på nyt album

Lyt: Kasper Bjørke gennemgår forvandling på nyt album

Vi har allerede hørt den fornemme forsmag ‘Silvia’ med Cæcilie Trier (CTM) på gæstevokal, men nu er det altså muligt at høre hele Kasper Bjørkes kommende album ‘After Forever’ i sin helhed. Albummet er officielt ude på mandag.

Bjørke har gennemgået noget af en musikalsk omvæltning og umiddelbart forladt de 70’er-bløde disco-inspirationer, ligesom Jacob Bellens (som har været at finde på producerens seneste to album) har overladt pladsen til et nyt hold af vokalister som netop Trier, finske Jaako Eino Kalevi, Soho Rezanejad, Tobias Buch og Nomi Ruiz, som de fleste kender nok kender som stemme på Hercules and Love Affairs debutalbum.

Læs anmeldelse: Kasper Bjørke ‘Fool’

Musikalsk omfavner Bjørke denne gang en mere dyster popmusik, ligesom produktionerne ofte er udforskende, dvælende og mere langstrakte end tidligere.

Hør albummet hos Self-Titled magasize HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af