Soundvenue inviterer til release-event på ‘Roskilde Feeling’ med Iceage og Yung

Soundvenue inviterer til release-event på ‘Roskilde Feeling’ med Iceage og Yung

Snart udkommer avisen Roskilde Feeling, Soundvenues særlige fokus på det enorme hav af oplevelser og initativer, som Roskilde Festival kuraterer ved siden af musikprogrammet under sloganet ‘More Than Music’.

Udgivelsen fejres med en gratis release-event den 27. september ved Dome of Visions, den midlertidige kuppelformede bygning, der står oprejst på Søren Kierkegaards Plads tæt ved Diamanten i København. Her kan du få fingrene i den gratis avis, der blandt andet omhandler graffiti, arkitektur, kunst, gastronomi og bæredygtighed.

I samarbejde med Roskilde Festival har vi desuden booket et – når vi selv skal sige det – ualmindeligt stærkt musikprogram. Inden i Dome of Visions og Dreamcatcher, en anden midlertig installation, spiller således blandt andre Yung, Martin Ryum, De Underjordiske, Blood on a Feather og de snart albumaktulle Iceage (billedet).

Tuborg serverer desuden gratis øl mellem kl. 18 og 19.

Release-eventen er en del af et større initiativ fra Roskilde Festivals side – en tredages event ved Dome of Vission den 26.-28. september under titlen ’Making the City’ med debatter, installationskunst, performances og musik, der eksperimenterer med metoder for planlægning af den midlertidige festivalby, og hvad det kan give en ‘rigtig’ by.

Program for Roskilde Feeling release-event
18:00: Jacques Palminger
18:30: ‘Predator’, performance af Natalia Romik
20:00: Yung
21:00: Martin Ryum
22:00: De Underjordiske
23:00: Blood on a Feather
24:00: Iceage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af