Stilsikker countryrock og Oh Land-gæstet triphop: Hør nye album fra Ryan Adams Og Tricky

Stilsikker countryrock og Oh Land-gæstet triphop: Hør nye album fra Ryan Adams Og Tricky

To musikveteraner har netop lagt deres nye album op til fri aflytning en uge før udgivelse. Dette gælder Ryan Adams’ intet mindre end fjortende album og triphop-legenden Trickys 11. af slagsen.

Ryan Adams er tilbage til sine country-rødder med et hjertevarmt album, hvor klassisk, straightforward sangskrivning og en stilsikker rockpuls lader til at være absolut centralt. Her kører trommebeatet firefjerdedele derudaf, mens slagkraftige omkvæd kommer i flittig brug. Dog får Adams’ velkendte og mere lavmælte side også en vis plads, særligt med nummeret ‘My Wrecking Ball’.

Tricky lægger selv navn til sit nye album ‘Adrian Thaws’ (hans fødenavn), der er endnu et ridt udi mystikerens særligt stemningsmættede dystopier, hvor sært forstyrrede lydflader prydes af forskellige talentfulde gæsteartister som Tirzah, Mykki Blanco og vores egen Oh Land.

Læs også: 19 album du skal glæde dig til i september

Hør ‘Ryan Adams’ HER.

Stream ‘Adrian Thaws’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af