Top Track: Iceage ‘How Many’

Top Track: Iceage ‘How Many’

Der er ikke noget at rafle om: Der er usandsynligt meget grund til at se frem mod den 6. oktober, hvor Iceage udgiver deres trejde album ‘Plow into the Field of Love’.

Først med ‘The Lord’s Favorite’ og senest Top Tracket ‘Forever’ har den danske gruppe vist spændende nye takter, der har sat den oprindelige, bidske punklyd i baggrunden for et mere bredt omfavnende rockudtryk, der dog stadig syder og sprutter af intensitet.

Nyeste albumforsmag er ‘How Many’: Et dualistisk rocknummer, der skifter mellem hektiske vers og et decideret melodisk omkvæd, hvor sørgmodige pianonedslag og Elias Bender Rønnenfelts selvsikkert desperate vokal går absurd godt i spænd. Og så er det jo fantastisk, at det efterhånden er blevet næsten nemt at høre, hvad Rønnenfelt synger. Så man kan forundres over en tekstbid som nedenstående:

»Trapped in a body that doesn’t act on thought / I have a sense of utopia / of what I truly ought to do / born onto the tide / is it really any wonder that I’m here like this / an alliance in body and mind / such a perfect lover I could become«.

Læs også: Kom til Soundvenues release-event på ‘Roskilde Feeling’ med Iceage

Seneste Top Track: Future 3 ‘Roller Coasters’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af