Top Track: Niki Bernard ‘Wilderness’

Top Track: Niki Bernard ‘Wilderness’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Let’s be honest: Det er sjældent (men selvfølgelig ikke uden eksempler), at engelsksproget rap lyder rigtig fremragende, når det kommer fra hjemlige himmelstrøg.

Niki Bernard har dog en stil, der gør, at det ikke som så ofte lyder forceret. Den 29-årige rapper lægger ikke skjul på sine inspirationskilder, og det er folk som Kanye, Drake og Kendrick, der spøger i kulissen. Bernard lægger dog et utroligt højt niveau både hvad angår udtale og levering, og på ‘Wilderness’ kommer hans bidske vokal til sin ret over et bælgmørkt, tungt beat med små finesser hist og her.

»Egentlig har jeg gennem flere år ligget skjult i skyttegraven med et skarpladt våben, ventet på det rette moment – nu er tiden kommet«, siger Bernard selv, der på trods af sine 29 år først nu udgiver sin debut-ep, ‘Doxy’, hvorfra ‘Wilderness’ stammer.

Ep’en er ude i dag via L.O.C.’s SGMD, og Bernard er den første kunstner ud over Liam O’Connor selv, der udgiver noget på pladeselskabet.

‘Doxy’ består af fem numre og kan de næste fjorten dage downloades gratis på Niki Bernards website.

Seneste Top Track: Kendrick Lamar ‘I’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af