Top Track: Swet Shop Boys ‘Meh Sherabi’

Top Track: Swet Shop Boys ‘Meh Sherabi’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En amerikaner med indiske rødder og en brite med pakistanske rødder. Det er ikke underligt, at der sker lidt af hvert hos hiphop-duoen Swet Shop Boys (go home Pet Shop Boys!), der udgøres af Heems fra hedengangne Das Racist og rapper/skuespiller Riz MC (Riz Ahmed), som du måske har set i ‘The Road to Guantanamo’ eller terrorkomedien ‘Four Lions’.

Sammen har de netop udsendt mixtape-ep’en ‘Swet Shop’, hvor specielt ‘Meh Sherabi’ skiller sig ud. Begge rimer de ufortrødent om alkohol og deslige (sherabi betyder alkoholiker på hindi), mens de knytter udgydelserne til kommentarer om deres respektive demografiske ophav. Riz er bidsk som en britisk forstadsrottweiler (og namedropper Jai Paul), mens Heems’ ru, hæse vokal snørkler sig om sig selv i lyriske spiraler.

»Meh Sherabi« messes løbende til trance-lignende tilstande, mens lydbilledet ellers domineres af sparsomme håndklap og en synth, der lyder som en vaskemaskine fra helvede, der kører i ring.

Hele ep’en er stærk, men udover ‘Meh Sherabi’ kan den Ryan Hemsworth-producerede ‘Benny Lava’ bestemt også anbefales. 

Hør og download hele ‘Swet Shop’-ep’en på Soundcloud HER.

Seneste Top Track: Aphex Twin ‘Minipops 67 [120.2][source field mix]‘

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af