Tre facts om Drakes nye OVO-protegé iLoveMakonnen

Tre facts om Drakes nye OVO-protegé iLoveMakonnen

Drake er kendt for at holde tingene familiære, og de fleste af personener omkring hans OVO-pladeselskab er tætte venner. Derfor er det også noget specielt, når Drizzy en sjælden gang imellem tager nye kunstnere under sin vinge. Det nyeste skud på stammen er iLoveMakonnen, som Drake netop har indlemmet i OVO-familien. Lær ham bedre at kende her.

1. Indtil 12. august var iLoveMakonnen (stadig ‘kun’ 3.000 Facebook-likes), en relativt ukendt Atlanta-rapper, men når Drake kaster sin kærlighed over en kunstner, skal hele verden vide det. Ud af det blå udgav Drake på førnævnte dato et remix af iLoveMakonnens ‘Club Goin Up on a Tuesday’, og hele verden fik øjnene op for den unge sanger. Ifølge et interview hos Billboard var iLoveMakonnen slet ikke klar over, at Drake havde lavet et remix – han var tidligere blevet kontaktet af Drake-lejren, men lige pludselig var remixet bare på internettet. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Tidligere i år udgav iLoveMakonnen sin selvbetitlede debut-ep, der kombinerede Atlantas trap-lyd med sangerens soveværelsesagtige r’n’b-univers og ganske følsomme vokal. Yep, på papiret lyder det i den grad som noget for OVO. iLoveMakonnen komponerer selv sine numre, og er altså på papiret også sangskriver, inden han får andre folk som Metro Boomin og Sonny Digital til at stå for de endelige produktioner.

3. iLoveMakonnen indskriver sig i en lille skare af folk, som er signet til Drakes OVO Sound. Selskabet har en række in house-producere som T-Minus, Boi-1da og Mike Zombie, mens folden ellers udgøres af Majid Jordan (der også producerede Drakes ‘Hold On I’m Going Home), PartyNextDoor og OB O’Brien (Drakes rødskæggede ven, der har været med i et utal af hans videoer). Drake er kendt for at involvere sig, så det bliver spændende, hvad han har planlagt for iLoveMakonnen.

Hør og download iLoveMakonnens debut-ep HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af