Damon Albarn er ikke færdig med Gorillaz

Det var en rockstjerne i fuldt flor, der slog sig løs, da Damon Albarn indtog Arena på årets Roskilde Festival med et både poetisk og legesygt set, der foruden hans samfundsmelankolske soloalbum ‘Everyday Robots’ også trak på hans bedrifter fra Gorillaz, The Good The Bad and The Queen og Blur.

Læs også: Se Video: Damon Albarn genopliver Blur-klassiker hos Jimmy Fallon

Albarn er en alsidig herre, der siden Blurs stilvande i oo’erne har haft gang i alle mulige andre projektet – mest succesrigt med Gorillaz. I et Albarn-interview til The Guardian i 2012 lød der dog usikkerhed om, hvorvidt der ville komme mere fra det populære tegneserieband, men trods rygter om medstifter og animator Jamie Hewlets utilfredshed med projektets mistede fokus på det visuelle, har Albarn nu i et interview til Sydney Morning Herald bekræftet, at Gorillaz er i genetableringsfasen og arbejder på at få udgivet et album i 2016. Albummet vil blive Gorillaz’ femte af slagsen og følge op på ‘The Fall’ fra 2011

Og for at det ikke er nok, afslører Albarn samtidig, at et færdigskrevet album til supergruppen The Good The Bad and The Queen er klar til at blive indspillet.

Til spørgsmålet om Blurs fremtid svarer han: »Jeg kan sagtens forestille mig, at der er en eller anden form for fremtid, men for tiden er der ikke rigtig tid til at tænke på fremtiden – kun på nutiden. Hvem ved? Jeg er ikke villig til at afsløre så meget, for hvis jeg gør bliver det bare taget ud af kontekst, og så bliver jeg beskyldt for at være rygtespreder«.

Læs også: Damon Albarns syv bedste album – og tre fusere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af