Få et smugkig på det nye Soundvenue

MagasinNyhed_cover
I dag står der et spritnyt Soundvenue på kioskhylderne landet over pakket med inspiration.

Glæd dig til et stort interview med Elias Bender Rønnenfeldt fra Iceage, der har begået årets mest intense og poetiske rockalbum. Her fortæller frontmanden – der en art blanding af Jack Kerouac og en ung Nick Cave – åbenhjertigt om en tilværelse fattig på penge, men rig på vilde oplevelser.

I anledningen af 20-året for Lars von Triers kulthit, ‘Riget’, der totalt ændrede tv-branchen, har vi talt med en række af de involverede om tilblivelsen af den brillante, syrede tv-serie. Vi snakker også med dansk films nye stjerneskud, Jakob Oftebro (som er norsk), Nicolas Bro fortæller om de film, der har formet ham, og instruktøren bag ‘Ekstra Bladet – uden for citatet’ afslører, hvordan det er at være en flue på en væg.

Magasinet byder også på et sjældent interview med geniet, mysteriet og legenden Aphex Twin. Vi møder Foxygen, Kill J og Schultz and Forever, Karl William åbner sit private foto-feed, og så dykker vi frygtløst ned i den nye bølge af black metal med Solbrud i spidsen (som meget vel kunne være noget for dig, selv om du ikke tror det).

Vi stiller også ti spørgsmål til designeren Freya Dalsjö, som hun aldrig har fået før, og guider til to af efterårets dominerende tendenser, denim og strik, i store modeserier.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film og mode? Tegn abonnement på Soundvenue HER.

svm90_1

 

svm90_2

 

svm90_4

 

svm90_7

 

svm90_8

 

svm90_12

 

svm90_14

 

svm90_15

 

svm90_16

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af