Fra Sun Kil Moon: Diss-tracket ‘War on Drugs: Suck My Cock’

Fra Sun Kil Moon: Diss-tracket ‘War on Drugs: Suck My Cock’

Indrømmet, vi har ikke været omkring sagen før, men i en lille måned har der været beef i den alternative rock. Dog en rimelig ensidet en af slagsen, da Mark Kozelek (Sun Kil Moon) gentagne gange har været efter The War on Drugs, mens highway-rockerne har set måbende til fra internet-sidelinjen.

Det hele kulminerede så i går, da Kozelek (som han havde lovet) udgav tracket ‘War on Drugs: Suck My Cock’ på sit website.

Hele situationen startede til Ottawa Folk Festival i midten af september, hvor Kozelek titulerede en sang ‘The War on Drugs Can Suck My Fucking Dick’ – eftersigende fordi, at musikken fra The War on Drugs-koncerten et andet sted på festivalen druknede lyden til Sun Kil Moon-koncerten.

Nu bliver det lidt langhåret, men Kozelek offentliggjorde efterfølgende et indlæg på sit website, der lød som en undskyldning, hvorefter et nyt indlæg cementerede, at det første indlæg ikke var en undskyldning. Kozelek udfordrede i samme omgang The War on Drugs til lade ham spille med dem live den 6. oktober til en opførelse af ‘War On Drugs: Suck My Cock/Sun Kil Moon: Go Fuck Yourself’ – men siden det ikke blev til noget, har Kozelek nu sluppet sin egen halvdel af nummeret.

Selve nummeret kommer rundt om hele ‘beefen’, og fortælles på klassisk Kozelek-stil meget en-til-en. Blandt andet med en linje som »I met The War on drugs tonight and they’re pretty nice / but their hair is long and greasy, I hope they don’t have lice«.

Kozelek har uden tvivl sin egen, meget tørre humor, og hans gnavpottede attitude kunne blandt andet opleves, da han tidligere på året gav koncert i Lille Vega. Humor eller ej – er dette ikke at gå over grænsen for, hvad man kan tillade sig, blink i øjet til trods?

Hør sangen på Sun Kil Moons website HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af