Gaza-støttekoncert: Christian Hjelm, Jacob Bellens og Broken Twin spiller

Gaza-støttekoncert: Christian Hjelm, Jacob Bellens og Broken Twin spiller

Første søndag i november kan du komme til koncert med en stærk række dansk navne og samtidig hjælpe med at samle penge ind til Gazakonfliktens ofre.

Sangskjalden Christian Hjelm, den lunefulde melankoliker Jacob Bellens og de poetiske sangerinder Jomi Massage og Broken Twin er på programmet, og koncerterne bliver skudt i gang med et dj-set fra den uafhængige radiostation The Lake, mens et intimt akustisk setup vil præge aftenen.

Læs også: Efterklang bag ny radiokanal kaldet ‘The Lake’

»Jeg føler mig utroligt magtesløs, og jeg føler, at jeg bør hjælpe, hvor jeg kan«, udtaler Majke Voss Romme aka Broken Twin i en pressemeddelelse om  koncerten (som hun i øvrigt er initiativtager bag), mens hun samtidig tilføjer, at hun var positivt overrasket over hendes kollegaers prompte response på at ville medvirke med deres støtte.

Også CODYs Kaspar Kaae og Michael Møller fra Moi Caprice/The Mountains er at finde på aftenens program.

Giv til Gaza
2. november
Jazzhouse, København
Billetpris: 195 kr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af