»Jeg fucker med alt fra Young Thug til Mos Def«: Niki Bernard lister sine fem yndlingsrappere

Bernard-717x375
I mandags udsendte
danske Niki Bernard sin debut-ep ‘Doxy’ på L.O.C.’s SGMD-pladeselskab, hvorfra vi kårede nummeret ‘Wilderness’ til Top Track. Bernard lyder på overfladen meget inspireret af amerikansk rap, så vi forhørte os om rimsmedens største idoler for af blive be- eller afkræftet. Rapperen selv havde følgende at sige:

»Jeg har så mange 90’er-helte, som har lagt et solidt fundament for mig i forhold til mit rap, men det ville tage mig en evighed at skrive ned, så lad os bare sige, at jeg fucker med alt fra Young Thug til Mos Def plus alt inde imellem. Generelt suger jeg inspiration fra alt godt musik. Genrer spiller ikke altid den stole rolle. Men hvis jeg skal highlighte fem navne on the spot må det være følgende«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Kanye West
»Måske den mest indflydelsesrige artist, jeg kan komme i tanke om. Vi har alle sammen en mening om Ye og hele hans karakter, men man kan på ingen måde tage fra ham, hvad han har udrettet med musikken. Jeg er evigt inspireret og imponeret af hans arbejde. Jeg er fan med stort F«.

Læs om flere af Niki Bernards yndlingsrappere på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Kendrick Lamar
»En fantastisk gave til hiphop. Way ahead of his time. Han burde have skiftet navn fra K-Dot til Kendrick3000! Jeg er super inspireret af hele det tekniske og lyriske univers, han bevæger sig i. Det er svært at finde mange plader, som er så helstøbte som ‘good kid, m.A.A.d. City’. Manden er fra en anden planet«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Drake
»No lie… Jeg var hooked fra første gang, jeg hørte ‘So Far Gone’, og har været fan af Drizzy lige siden. Egentlig er jeg ikke specielt meget til hele r’n’b-tingen, han har kørende, men snakker vi rap synes jeg, han er genial. Hans ting er meget ‘ligetil’ om man vil, men stadig velovervejet, gennemarbejdet og generelt bare overskudsagtig. Jeg er nede med det«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Jay Z
»Med et ord: Overlegen. Med et ekstra ord: Legendary. Jigga har og vil altid være en af mine favoritrappere og største inspirationer. Han er fra en æra, hvor jeg kunne nævne mange andre prominente navne, men Jay formår bare at forny sig selv og være relevant hele tiden«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Travis Scott
»Straight up! ‘Owl Pharoah’ må uden tvivl være den plade, der fik flest plays på min ‘iPod’ i 2013 – og helt ind i 2014. Jeg spår ham en kæmpe fremtid. Jeg er vildt inspireret af hans lyd og er 110 procent nede med hele hans musikalske udtryk. La Flame is the future!«

Læs også:  Top Track: Niki Bernard ‘Wilderness’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af