Justin Vernon starter sin egen musikfestival

Justin Vernon starter sin egen musikfestival

Til næste sommer åbner en ny amerikansk musikfestival i staten Wisconsin, og det er ikke hvem som helst, der står bag. Bon Iver-bagmand Justin Vernon er nemlig primus motor på festivalen, som er udarbejdet i samarbejde med produktionsselskabet Boston Calling – det skriver The Current.

Læs også: Justin Vernons hiphop-projekt deler fuldt album

Festivalen har fået navnet Eaux Claire Music and Arts Festival og vil finde sted fra den 17. og 18. juli på Foster Farm i Vernons egen fødeby, Eaux Claire, Wisconsin.

Programmet kommer til at bestå af artister udvalgt personligt af Vernon, og ifølge planen vil festivalen danne ramme om to musikscener samt et telt med plads til 6000 mennesker (en tredjedel af Roskilde Festivals Arana). Med festivalens placering i et naturrigt skovområde vil der samtidig være mulighed for camping, og projektet forventes at kunne trække omkring 25.000 gæster over de to dage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af