Love Shop

5 6
Jens Unmack har stadig en fornem evne til at fusionere storbyromantisk lyrik med nostalgiske vink til ungdommen i provinsen.
Love Shop

Med ‘Skandinavisk lyst’ rejste de sig i 2012 efter Henrik Halls dødsfald, og denne gang står det klart, at Jens Unmack fører Love Shop sikkert videre. Keyboardspiller Mikkel Damgaard har været tilknyttet bandet i en årrække, og han leverer en smagfuld produktion, der tager sikkert greb om det Love Shop’ske udtryk.

Unmack har altid fornemt fusioneret storbyromantisk lyrik med nostalgiske vink til ungdommen i provinsen, og denne gang får vi serveret linjer som »vi gik på line i Manhattans nat / du var højst bange for at blive forladt« (‘Den længste drøm i verden er alt for kort’) og »stærk er det øje der spejder ud efter mere end en chance / som heste, der løb over engene i en midtjysk romance« (‘Du kyssede morgenlyset bort’).

Kompositionerne er signeret Unmack og Damgaard, og en række sange har format af Love Shop classic og indskriver sig flot i gruppens katalog. ‘I morgen’, den energiske ‘Hugorm’, med pirrende temposkift i omkvædet, og de catchy ‘Evaklubben’ og ‘Mesteren’ står blandt albummets stærkeste momenter.

Blandt de mere eftertænksomme stunder får vi ‘Nede ved floden’, ‘Tåreflammer ned’ og ’24/7′, hvor Damgaards flair for elektroniske draperinger klæder stemningen.

Selv om det er de sikre og velkendte kort, der spilles, er det ikke desto mindre glædeligt, at Unmack og co. fortsat holder åbent i kærlighedsbutikken, og albummet viser, at bandet absolut stadig formår at levere poetiske og stemningsfulde billeder af verden i Danmark. vipdubai.net

Læs også: Jens Unmack: Mine fem yndlingssangere på dansk

Love Shop. 'Kærlighed og straf'. Album. A:larm.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af