Lust for Youth og Lars H.U.G. rocker Koncerthuset med P6 Beat

Lust for Youth og Lars H.U.G. rocker Koncerthuset med P6 Beat

For to ugers tid siden kunne P6 Beat Rocker Koncerthuset løfte noget af sløret for årets arrangement, der foregår den 20. december – selvfølgelig i Koncerthuset i DR Byen. Her kom The Minds of 99, Blaue Blume og Love Shop på programmet, men nu er to friske navne tilføjet plakaten.

Det drejer sig først om veteranen Lars H.U.G., der lige om lidt udgiver sit nye album ’10 sekunders stilhed’, og hvis live-form i sommers kunne opleves på NorthSide.

Herudover byder aftenen også på koncert fra svensk/danske Lust for Youth, der tidligere på året serverede deres hidtil bedste udspil med ‘International’, hvor der for alvor var skruet op for popsensibiliteten i det synthdominerede univers.

Flere navne følger.

Læs også: 18 album du skal glæde dig til i november

P6 Beat Rocker Koncerthuset
20. december
Koncerthuset, København
Billetpris: 250 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af