Premiere: Hør danske Young Dinosaurs sprudlende debutalbum

Premiere: Hør danske Young Dinosaurs sprudlende debutalbum

For snart to år siden kårede vi singlen ‘The Girl I Met’ fra Young Dinosaur til Top Track. I november 2012 fulgte det unge danske bands første ep, men nu er tiden altså endelig kommet til deres debutalbum.

‘To Be a Hero’ består af ti numre og udkommer officielt mandag den 20. oktober via Fake Diamond Reords, men lige nu kan du eksklusivt streame hele herligheden forneden. Albummet er sprudlende og småsnørklet guitarpop, blandt andet fremvist på den flotte førstesingle ‘What Matters Today’.

Young Dinosaur holder releasefest den 24. oktober på Jolene i Kødbyen, hvor de selvfølgelig selv giver koncert, efterfulgt at dj’s som Mads Axelsen og drengene bag Sovs-festerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af