Run the Jewels på kattejagt: Se auditions til ‘Meow The Jewels’

Run the Jewels på kattejagt: Se auditions til ‘Meow The Jewels’

Run the Jewels er kommet på hårdt arbejde, efter en Kickstarter-kampagne fik finansieret deres ‘Meow The Jewels’-bonuspakke, der lover en fuld kattemix-udgave af deres kommende album ‘RTJ2’. El-P er mødt op på i sit lokale kattehjem i Brooklyn med åbent sind og gåpåmod for at finde ud af, hvor meget potentiale kattene egentlig har – se kattejagten i videoen nederst.

Læs også: Run the Jewels får hjælp af komikeren Michael Winslow fra ‘Politiskolen’

Nok mærker man hurtigt skuffelsen hos EL-P over kattenes ringe interesse, men trods den langsommelige proces lader det til, at han hygger sig i kattenes selskab – særligt føler han stærk tiltrækning til en fedladen kat.

Run the Jewels’ originale album er på gaden den 27. oktober, mens vi nok må vente noget tid før ‘Meow The Jewels’ ser dagens lys. Alle ved, at man skal væbne sig med tålmodighed, når dyr er indblandet.

Duoen giver desuden koncert i Pumpehuset den 19. december. Formentlig med det almindelige album som setliste.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af