Top Track: Halos ‘Dust’

Top Track: Halos ‘Dust’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ud over billedet af tre ansigter klemt mod glasset i en fotokopimaskine findes der nærmest ingen info om Halos. Debutsinglen ‘Dust’ skulle dog være fra en kommende ep, og trioen stammer eftersigende fra London.

Heldigvis taler nummeret sit eget tydelige sprog, og de tre vokaler smyger sig eminent ud og ind i mellem hinanden over et monotont beat, håndklap og varme keys. Det er ikke fordi, der sker alverden, men vokalerne er så levende, at de hele tracket igennem skaber spænding internt.

Hold øje med Halos’ Facebook for nyheder – ikke at vi ved, hvornår der kommer til at ske noget som helst.

Seneste Top Track: Viet Cong ‘Continental Shelf’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af