Top Track: MikeWillMakonnen ‘Wishin You Well’

Top Track: MikeWillMakonnen ‘Wishin You Well’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle gange går det bare stærkt. Tilbage i august indlemmede Drake den hidtil ganske obskure iLoveMakonnen i OVO-familien, og siden har den unge Atlanta-rapper fået opmærksomhed nok for resten af året og lidt til.

Læs også: Tre facts om Drakes nye OVO-protegé iLoveMakonnen

Mens vi endnu venter på en officiel OVO-efterfølger til rapperens selvbetitlede debut-ep, er der dog nyt i form af et samarbejde med producer-stjernen Mike Will Made It, der har lavet hits for alle fra Kanye West og 2 Chainz til Miley Cyrus og Ciara.

Mike Will var eftersigende den første producer til at hive fat i iLoveMakonnen (helt tilbage i 2012), og har i løbet af årene introduceret rapperen for folk som Sonny Digital og Metro Boomin, der har produceret dele af debut-ep’en.

Sammen kalder duoen sig sjovt nok MikeWillMakonnen, og med Mike Will Made It’s kanon in mente er ‘Wishin You Well’ en meget neddæmpet sag, der er relativt nem at gå til med bløde baslinjer og en sitar-klingende synth i baggrunden. iLoveMakonnen siger i teksten (pænt!) farvel til en ekskæreste, og hans unikke vokal lyder sårbar og skæv på samme tid.

En sær, forundrende rap-ballade anno 2014.

Seneste Top Track: AlunaGeorge ‘Supernatural’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af