Video: ASAP Rockys nye single handler om gangstas og modetøj

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»It’s been a long time. This for everyone that sarcastically ask me what happened to Rocky in the past few months. Lord Pretty Flacko Jodye tell these fuck niggas how you been. Sophomore album on the way hold this down until then«.

Teksten stammer fra ASAP Yams Tumblr-blog, og med den følger videoen til det nye nummer ‘Multiply’, som altså meget vel kunne stamme fra ASAP Rockys kommende, andet album.

Læs også: Dydig ASAP Rocky rapper på remix af Sam Smith-ballade

Og her bliver vi da også præsenteret for en Rocky, der vil bevise noget. At han er ægte, men af de falske efterlignere ligger på lur, hvis man skulle falde af på den. På ‘Multiply’ søbet i klassiske linjer om gangsta-livet i Harlem (»Youngins trained to kill, aimin’, bangin’ steel and slangin’ krill«) og den modestatus, som Rocky efterhånden har fået. »I’m the motherfuckin’ lord of this fashion shit«, rapper han efter at have namedroppet både Balmain og Margiela.

‘Multiply’ har en intro af Juicy J, og videoen er som før instrueret af Rocky selv – denne gang i samarbejde med Shomi Patwary. Forvent at høre nummeret live, når ASAP Mob den 3. november giver koncert i Valby Hallen.

Læs også: Ting vi lærte af den femdelte ASAP Rocky-dokumentar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af