Video: Drake og iLoveMakonnen går i byen på en tirsdag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

iLoveMakonnen var ganske ukendt, indtil Drake i august satte for sig for at lave et remix af Atlanta-rapperens ‘Tuesday’. Hvad der fulgte efter var et af årets hidtil allerbedste hiphop/r’n’b-numre, der slog ekstra hårdt, fordi det kom så meget ud af det blå.

Rapperen er siden kommet i stald hos Drakes OVO-selskab, og det er da også slænget derfra, som fester løs i den nye musikvideo til tracket. Der er gang i klubben, formentligt fordi det er tirsdag, og ellers klippes der rundt til personer i hverdagssituationer, der dog ikke kan lade være med at synge med.

Der er endnu ikke noget nyt om en kommende udgivelse fra iLoveMakonnen, men han har også lavet musik med produceren Mike Will Made It under navnet MikeWillMakonnen – og det er bestemt heller ikke dumt. 

Top Track: MikeWillMakonnen ‘Wishin You Well’

Læs også: Lyt: Lækket Drake-nummer skaber røre på internettet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af