Video: Jim Carey, Kate McKinnon og Iggy Azalea går ‘Chandelier’-amok

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det tog sin tid, men i weekenden ramte Sias ‘Chandelier’ endelig ‘Saturday Night Live’. Ikke i en live-optræden fra Sia selv, men naturligvis i en spoof på dansevideoen med 11-årige Maddie Ziegler, som tilbage i maj ramte internettet i monstrøs stil.

Til SNL’s forsvar har tv-programmet været på pause, og seneste sæson sluttede lige omkring der, hvor videoen blev sendt ud. Så ja, bedre sent end aldrig. Videoen og unge Zieglers look bliver kopieret til punkt og prikke af Jim Carey og SNL-medlem Kate McKinnon, der med udgangspunkt i en Halloween-fest ender i en ‘Chandelier’-dance off, der bringer dem rundt i hele studiet – blandt andet også et smut forbi hovedscenen, hvor Iggy Azalea giver sit besyv med i forhold til absurde bevægelser.

Det er dog ikke første gang, ‘Chandelier’ rammer amerikansk tv på alternativ vis, da Sia tilbage i juni optråde i Seth Meyers talkshow, hvor Lena Dunham stod for danserutinen.

Læs også: Video: Jim Carrey gør tykt grin med Matthew McConaughey i SNL

Læs også: Video: Se Mø og Iggy Azalea optræde i ‘Saturday Night Live’

Læs også: ‘Chandelier’ på vores liste over halvårets 15 bedste sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af