‘Yeezus’-produceren Arca står bag Björks nye album

‘Yeezus’-produceren Arca står bag Björks nye album

Venezuelansk-fødte Alejandro Ghersi aka Arca er en fremtidens helt store aktører ud i mørke og skælvende produktionslandskaber, hvilket han allerede har vist som medproducer på fire ’Yeezus’-tracks, blandt andre ’Blood on the Leaves’ og ’Hold My Liquor’, mens hans produktion af FKA Twigs’ stilistisk funklende ‘EP2’ heller ikke kan bagatelliseres. Den Brooklyn-bosatte producer er ikke færdig med at mænge sig med store kunstneriske kræfter, da det netop er kommet frem i et interview med The Fader, at han skal producere Björks kommende studiealbum i samarbejde med islændingen selv.

For tiden arbejder Ghersi også på sit eget debutalbum, hvorfra han tidligere har sluppet den fornemme (og foruroligende) single ‘Thievery’, som nu er blevet ledsaget af en musikvideo. Her bliver producerens alter ego Xen repræsenteret i lokkende stil som en nøgen og dansende kvindefigur. ‘Xen’ er også titlen på debutalbummet (ude 3. november), der ifølge Ghersi selv er en rejse ned i hans egen underbevidsthed.

Læs også: Arca og ni andre friske producere, der kommer til at dominere 2014

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af