14 koncerter du skal opleve i december

Få årets sidste koncertindsprøjtninger med blandt andre Lykke Li, Run the Jewels, Communions og Julian Casablancas.

Joey Bada$$
5. december, Pumpehuset

Joey Bada$$’ debutalbum ‘B4DA$$’ har endelig fået en releasedato i slutningen af januar, og man kan derfor forvente masser af nye numre, når newyorker-rapperen indtager Pumpehuset. Debutens førstesingle ‘Big Dusty’ varsler om potent aggression tilsat eksperimentelle produktioner, selv om Joey dog oftest gør sig i en opdatering af den klassiske newyorker-rap.

Communions
5. december, Natbar Live på Bremen

Sprudlende melodiøs støjpop uden så mange dikkedarer – det er, hvad den frembrusende københavnerkvartet Communions lever højt på. Allerede med debut-ep’en ‘Cobblestones’ fra januar viste drengene hang til smittende guitarfigurer og smadrede rumklangseffekter, mens de senest blev hyldet med vores Top Track-mærkat for deres mest lydklare single til dato, ‘So Long Sun’, der som et melankolsk drømmeskud gik rent ind.

Se flere koncerter på de følgende sider.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af