Frost præsenterer Cancer-koncert i Det Kongelige Teater

Frost præsenterer Cancer-koncert i Det Kongelige Teater

Til februar er det igen tid til Frost – festivalen, der gør en dyd ud af at arrangerer koncerter i unikke rammer. Nu er de første tre koncerter kommet officielt på plakaten.

To af arrangementerne er dog annonceret tidligere, herunder Arcade Fire-medlemmerne Richard Reed Parry og Sarah Neumanns Bell Orchestre, der giver en 60 Minutes-koncert med CPH Phil, plus Digte&Lyd-koncerten i Store Vega, hvor kunstnere som Søren Ulrik Thomsen, Klaus Rifbjerg og Nikolaj Nørlund byder indenfor.

Nyheden om dagens sidste koncert er dog dugfrisk: Cancer giver koncert i Det Kongelige Teater, hvor bandet vil spille deres fornemme, men melankolske debutalbum ‘Ragazzi’ i kulisserne til komedien ‘Koks i kulissen’.

Læs anmeldelse: Cancer på Roskilde Festival – behagelig vokal-massage

Kulissekoncert med Cancer
1. februar
Skuespilhuset, København K

Billetpris: 120 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af