‘GTA’-genudgivelse byder på nye tracks fra Action Bronson, FlyLo, Danny Brown m.fl.

‘GTA’-genudgivelse byder på nye tracks fra Action Bronson, FlyLo, Danny Brown m.fl.

Rockstar Games har netop afsløret en svimlende trackliste til deres genudgivelse af ‘Grand Theft Auto V’, hvis numre florerer på spillets virtuelle radiostationer – hele 162 numre står som nytilføjelser, hvoraf spritnye skæringer fra blandt andre Flying Lotus, DOOM, Danny Brown, Action Bronson og Freddie Gibbs gør entré.

I spillet har Flying Lotus allerede fået sin egen radiokanal FlyLoFM, og kanalen får altså nu tilføjet nye tracks fra manden selv, herunder numrene ‘Osaka Trade’ og ‘Early Mountain’ samt et samarbejde med rapperen Krayzie Bone under titlen ‘Meditation Medication’. Dog har også DOOM fået plads på FlyLoFM med nummeret ‘Masquatch’. Danny Brown og Action Bronson har ligeledes indgået samarbejde med det nye track ‘Bad News’, mens Freddie Gibbs byder Mike Dean op til dans på nummeret ‘Sellin’ Dope’.

Hele soundtracket vil blive udgivet som et bokssæt den 9. december – i begrænset oplag.

Se den fulde trackliste via Pitchfork HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af