Her er ugens 10 fedeste fester

Morgenrave, stripklub-party og CPH:DOX-lukkefest med Mike Skinner – hvad er du i humør til i denne uge?
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Start dagen med rave
Konceptet lever i fuldt flor i blandt andet New York og London, og nu er de såkaldte morgenraves kommet til København. Første omgang er såmænd på en normal onsdag, hvor Ras Money (også kendt som Raske Penge) og Rosa Lux spiller op til fest på Nørrebros Teater Grob fra 07.30-09.30. En ny måde at starte dagen på, måske det giver ekstra energi? Det skal siges, at her serveres kaffe og ikke alkohol.

Rise and Shine
Onsdag den 12. november
Teater Grob, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stort koncertståhej i kedelhallen
Igennem 2014 har Ståhej arrangeret koncerter på Frederiksberg, og nu kulmininerer det hele med to dages koncerter, fest, film og kunst. Det hele kommer til at foregå i en gammel kedalhal på Nyelandsvej, der blev opført i 1903 og i dag står med rå vægge og rør i loftet.

Musikprogrammet bugner af talent, og Ståhej er gået sammen med pladeselskabet Soundesc om at præsentere en række af weekendens navne. Glæd dig blandt andet til at opleve Kenton Slash Demon vende plader, koncerter med Rewolmer, Bwoy De Bhajan og Saint Cava samt dj-kollektivet Fredag i Firenze.

Ståhej
Fredag og lørdag den 14. og 15. november
Kedelhallen, Nyelandsvej 75, Frederiksberg
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Højt til loftet i Aarhus
Det nye fest-/koncertkoncept Højt Til Loftet følger op på deres succesfulde jomfrurejse med arrangement nummer to. Denne gang går det ned i Institut for (X) med fokus på skæv hiphop, bass og dancehall med blandt andre fantastiske Khalazer og Mighty Mala & Sofa T på plakaten.

Højt Til Loftet
Fredag den 14. november
Institut for (X), Godsbanen, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dobbeltkoncert i Dome of Visions
Stemningen er altid god ved Dome of Visions – måske forbi den midlertige bygning ved siden af Den Sorte Diamant adskiller sig så meget fra alt andet, der er i København. Fredag kan man opleve dobbeltkoncert, når scenen betrædes af Unkwon og den sammensatte og omskiftelige gruppe THTH, der denne aften blandt andet består af Ane Trolle.

THTH & Unkwon
Fredag den 14. november
Dome of Visions, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Undergrunds-label fylder rundt
Når det kommer til Underground Quality, må man sige, at navnet er velvalgt. I ti år har det amerikanske pladeselskab, der oprindeligt blev startet af dj’en DJ Jus-Ed, leveret kvalitets-house til kræsne øregange, og det bliver fejret fredag aften på Culture Box, hvor bagmanden optræder i selskab med label-kumpanerne Dana Ruh og Daniel Savi.

Underground Quality 10 year anniversary
Fredag den 14. november
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

JOlene
Svensk fødselsdag på Jolene
De seneste år har svenske Martinez været et fast indslag i det københavnske natteliv. Fredag fylder han 33 år, og det fejres med en fødselsdagsfest på Jolene, der er åben for alle. Her optræder aftenens mand i skysovs i selskab med Andreas Mandrup, og menuen står på deep house, techno, minimalistisk funk og andre goodies fra pladetasken.

Martinez 33 years B*day
Fredag den 14. november
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natbar – nu også om fredagen
Natbar huserer stadig om lørdagen (bare rolig), men er nu også begyndt at have åbent om fredagen med et øget fokus på livemusik. Fredag kan man således opleve koncert med danske October Dance, mens festen efterfølgende bliver holdt i gang af Kenni Korvette og Christian d’Or.

Natbar live!
Fredag den 14. november
Bremen, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue fester med CPH:DOX og Mike Skinner
De seneste uger har CPH:DOX sat sit solide aftryk på København, og når dokumentarfilmfestivalen takker af i weekenden sker det med en effektiv afskedssalut. Lørdag aften kan man således komme til fest i Nikolaj Kunsthal – en lukkefest som er arrangeret i samarbejde med Soundvenue og det engelske magasin Dazed & Confused. Hovednavn er Mike Skinner aka The Streets, der giver et dj-set akkompagneret visuelt af filmskaberen Ewen Spacer. Derudover giver svensk/danske Lust For Youth prøver på deres knivskarpe, 80’er-flirtende electropop, og til slut skruer dj-kollektivet Apeiron Crew op for rave-stemningen.

CPH:DOX Final Party
Lørdag den 15. november
Nikolaj Kunsthal, København K
Læs mere om festen på Facebook

lummerhaus
Lummer aften på hemmelig stripklub
Det nye partycrew DiipDiip har fået en glimrende festidé. Fredag aften indtager de en hemmelig stripklub i kælderen under en indisk restaurant på Vesterbrogade, hvor man i stedet for striptease bliver underholdt af skandinaviske kvalitets-dj’s, heriblandt norske Terje Bakke, svenske Carl Richter og danske Marc & Mikkel.

DiipDiip presents Lummerhaus
Fredag den 14. november
Crystal Club, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tung tysk techno
En af Københavns pt. mest aktive festarrangører er folkene fra Dismantle, med primær base på KB18. Denne weekend har de hentet den tyske trio Fjaak, der er tilknyttet Modeselektors label 50Weapons, til byen. De lokker med tung warehouse-techno og bliver suppleret af Jacob Almanzi, Darmstadt og Dismantles egne dj’s.

Dismantle
Lørdag den 15. november
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook 

Læs også: Hiphop-historiens 10 mest dynamiske duoer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af