Her er ugens ni fedeste fester

Skyd december i gang med et brag – vi guider som sædvanlig til de stærkeste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bas-talent fejrer ny udgivelse
Beastie Respond, et af de mere lovende navne  på den danske elektroniske scene, har været en tur i Red Bulls københavnske studie og genindspillet to numre fra sit 2013-album, ’Fictitious Nostalgia’. Det resulterer nu i en gratis udgivelse, som bliver fejret med fyraftensfest i AIAIAI’s butik, hvor hovedpersonen spiller basset hiphop assisteret af RDG.

Beastie Respond release party
Fredag den 28. november
AIAIAI, Studiestræde, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

House i Siloen
Weekendens festtilbud i SILO6 i Carlsberg Byen har masser af kvalitet og international klasse. I samarbejde med det tyske klubkoncept E-MAN-CI-Pate er der lørdag besøg fra blandt andre Chicago house-pioneren MR K Alexi, mens der fredag er dømt Warehouse-fest med et dansk house-lineup.

Silo6, København V
Læs mere om fredagens fest på Facebook
Læs mere om lørdagens fest på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust-festaber fylder år
I et år har Whatever bidraget til fredagsfesterne på Rust, og den mærkedag lader de selvfølgelig ikke passere i stilhed. Tværtimod disker de op med en solid party-sandwich. Øverst på plakaten står den 21-årige walisiske house-producer Sion, der, på trods af at han først for alvor fik gang i karrieren i 2013, blandt andet har modtaget ros fra dubstep-ikonet Skream, og som for tiden arbejder på en ep sammen med kumpanen Kolombo. I løbet af aftenen kan man desuden opleve fire solide danske feststartere i form af KANT, Lou Van, Busy Doin’ Nothin’ og Martin Hellfritzsch.

Whatever fødseldag
Fredag den 28. november
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske Gooms fejrer debutalbum
‘Beyond Life’ er titlen på det nye debutalbum fra Gooms, der blandt andet består af Aske Zidore fra hedengangne Oh No Ono. Albummet bliver fejret på fredag på Nørrebro, og byder ud over koncert fra aftenens hovedpersoner blandt andet også på et dj-set fra Treefight for Sunlight.

Gooms release fest
Fredag den 28. november
Angel’s, København N
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fænomenet DJ Koze kommer til København
Han har dj’et kloden tynd og er kendt for sin humoristiske tilgang til alt mellem techno og funk. DJ Kozes ry kommer ham i forkøbet, og køen kommer til at være lang, når han lørdag besøger Culture Box med backup fra Sexy Lazer, mens Mashti & Jean Von Baden tager sig af løjerne i underetagen.

Culture Box presents: DJ Koze
Lørdag den 29. november
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natbar med to gamle kendinge
Det er to stærke kort, der står bag dj-pulten, når Natbar blænder op for endnu et lørdagsbrag i privatfestens ånd. Det drejer sig nemlig om Anders Dixen (aka DixOne og Unkwon) samt Christian d’Or, som en del også vil kende som Disco Dick.

Natbar
Lørdag den 29. november
Bremen Teater, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pladebutik holder fødseelsdag
Den elektroniske pladebutik Dorma 21 har nu eksisteret i et år, hvilket på lørdag bliver fejret på Kødbyens KB18. Her er flere nationaliteter på stil, da musikken blandt andet bliver styret af amerikanske DJ Bone og finske Trevor Deep Jr..

Dorma 21 fødseldag
Lørdag den 29. november
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

 Rude
Løssluppent festkollektiv indtager Kødbyen

Siden starten af i år har Rudeboys Lonely Hearts Club markeret sig som nogen af de mest sprælske nye festarrangører i København, primært med fester på Kapelvej 44 på Nørrebro og Bakken i Kødbyen. Sidstnævnte sted lægger lokaler til deres ottende arrangement, hvor medlemmer og venner af crewet står bag pulten hele aftenen.

Rudeboys Lonely Hearts Club #8
Lørdag den 29. november
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

City
Tigerbrølstærk dj-kvartet

Lørdag aften inviterer natklubben Hive i selskab med tøjmærket Cityfellaz til udskejelser med at tigerbrølstærkt line-up. Ved siden af de to residents J.J. Wild og Tiger (aka Wild Tiger) står rutinerede Phase 5 og talentfulde Joakim Skovbjerg.

Wild Tiger x Cityfellaz
Lørdag den 29. november
Hive, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 14 koncerter du skal opleve i december

Læs også: Vi rangerer: Beyoncés 15 bedste sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af