Hør Frank Oceans nye nummer ‘Memrise’

Hør Frank Oceans nye nummer ‘Memrise’

Frank’s back!

Frank Ocean har brudt lang tids musikalsk stilhed og via sin Tumblr-blog delt det nye nummer ‘Memrise’. Sangen er en atmosfærisk pianoballade og lyder umiddelbart som en demo af en art, Ocean kan have optaget i sit hjemmestudie.

Nummeret kommer uden noget tilhørende information, men rygterne har længe svirret om et nye album fra r’n’b-sangeren, der lagde verden ned med ‘Channel Orange’ i 2012. Måske det her er en tidlig version af et track, der kommer til at pryde albummet?

Læs også: Frank Ocean og ni andre navne, Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af