Hør Trentemøllers remix af Future 3’s ‘Revenant’

Hør Trentemøllers remix af Future 3’s ‘Revenant’
Foto: Tue Blichfeldt

Trentemøller har kastet sig ud i en nyfortolkning af tracket ‘Revenant’ fra Future 3’s nylige combackalbum ‘With and Without’, hvilket endda skete på opfordring fra veteranerne selv. »Da Future 3 spurgte, om jeg ville remixe dem, sagde jeg klart ja med det samme! Jeg var på tour i Europa, så hele remixet er lavet i vores tourbus undervejs«, siger Trentemøller.

Læs anmeldelse: Future 3 ‘With and Without’

‘With and Without’ gjorde sig særligt bemærket ved, at albummet trods trioens nørklede lyduniverser udviste melodisk overskud i form af flere eminente vokalbidrag. Blandt andet prydes ‘Revenant’ af inderlig vokal fra amerikaneren Benoit Pioulard – men det er heller ikke vokalen, Trentemøller har ændret ved, tværtimod.

Alt mens originalens præges af bløde messende synths og ekkofyldt elguitar blotter Trentemøller Benoit Piolards vokal med en mere simpel underliggende grundsynth, hvorover akustiske bækkenslag leder op til et eksplosivt midtvejsskift, der syrer ud mod den nærmest galopperende slutning.

»Noget af det jeg elsker ved at remixe, er især muligheden for at bygge helt nye akkorder og melodier op omkring en vokal«, forklarer Trentemøller.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af