Hukaos om Hukaos: Sådan er Louis Rustum

Læs anden del af vores Hukaos-føljeton. Kollektivets medlemmer beskriver Louis Rustum som ven, musiker og samarbejdspartner.

LouisRustum3-717x375
I går kickstartede vi vores lille Hukaos-føljeton
, hvor kollektivets medlemmer, Karl William, Tais, Thøger og Louis Rustum, beskriver hinanden som venner, musikere og samarbejdspartnere.

I dag er turen kommet til Louis Rustum, der for kort tid siden udgav sin r’n’b-ep’en ‘Tomorrowtonite’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Louis Rustum som musiker

Tais: »Jeg har aldrig set nogen udvikle sig så meget, som Louis har gjort og stadig gør. Han har for eksempel lært sig selv at synge, hvilket han ikke rigtig kunne for et år siden. Hver gang jeg hører ham rappe eller synge er han blevet bedre siden sidst, hvilket jo sker på ugentlig basis. Det er vildt inspirerende«.

Karl William: »Han er et geni. Han har været i gang i 100 år, og han knokler så ofte som muligt. Han er beviset på en mand, som går op i, hvad han laver, og dermed stopper han først, når han har ramt toppen. I min verden har han altid været på toppen, men efter hans eget hoved er der lang vej endnu. Vent og se«.

Thøger: »Han fortæller om sit syn på verden og sit liv i et filtreret ufiltreret univers, hvor der findes prinsesser og monstre. Han har gjort sig original, og det er i mine øjne noget af det vildeste, man kan«.

Læs Hukaos-medlemmerne om Louis Rustum som ven og samarbejdspartner på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Louis Rustum som ven

Tais: »Louis holder altid hovedet koldt og kan håndtere det meste med en vis kølighed. Jeg har lært rigtig meget af ham som menneske, og det sætter jeg stor pris på. Han er typen, man godt gad til Brasilien med snart«.

Karl William: »En rigtig ven. Louis er en rigtig ven, og jeg forstår stadig ikke rigtig, hvordan jeg endte i hans arme. Louis har altid plads til en ekstra i soveposen, og han bærer et overskud, som ingen nogensinde vil kunne ødelægge«.

Thøger: »Louis er zen­master. Jeg har altid haft en særlig forbindelse med Louis. Da jeg mødte ham første gang, var det som et forsvundet familiemedlem var vendt hjem. Jeg har mange gange følt, at Louis har kunne læse mine tanker. Musikalsk og åndeligt«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Louis Rustum som samarbejdspartner

Tais: »Der føler jeg, vi har en rigtig god vibe, som vi har opbygget i løbet af de år, vi har lavet musik. I takt med Louis er blevet en bedre musiker er hans ører blevet meget bedre, og han kan tit bryde ind og komme med ideer til, hvordan tingene skal være. Heldigvis er vi meget enige om, hvad der er fedt, så det går virkelig nemt«.

Karl William: »Han skriver sine sange på engelsk, og jeg skriver mine på dansk. Vi er tit til stede ved hinandens indspilninger, og det giver altid en vis tryghed, når han har en idé. Han ved, hvad han laver, og det giver kun mig lyst til at lave mere«.

Thøger: »Louis er en kæmpe inspiration og minder mig om, at man altid kan blive bedre. Jeg har aldrig set nogen udvikle sig i det tempo og omfang, Louis har som musiker. Det er livsbekræftende at se hårdt arbejde betale sig for en kunstner, som ikke har nogle grænser for sin udvikling, og jeg tror først den proces stopper, når hans historier har nået dem de skulle«.

Læs også: Hukaos om Hukaos: Sådan er Karl William

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af