Lyt: Jamie xx, Four Tet, Koreless og John Talabot sætter lyd til stumfilm

Lyt: Jamie xx, Four Tet, Koreless og John Talabot sætter lyd til stumfilm

Filmskaber Sofia Mattioli har fået fire af de senere års mest interessante producere til at lave hver deres to-minutters soundtrack til hendes stumfilmseksperiment ‘Continuum’, der viser instruktøren bevæge sig i slowmotion gennem forskellige udtonende farveflader.

»Det er fascinerende at se, hvor forskelligt hver af musikstykkerne er til trods for at være inspireret af samme lydløse videoklip og værende af nøjagtigt samme længde. Kunst rejser altid spørgsmål og lægger op til forundring«, fortæller briten i et interview til videokanelen Nowness.

Producernes bidrag har fået titlerne ‘Sunrise’ (Jamie xx), ‘Dew’ (Four Tet), ‘Horizon’ (Koreless) og ‘Aim’ (John Talabot), og trods deres store forskellighed er de alle stærkt ambiente stemningslandskaber af nærmest meditativ karakter. Dyk selv ned i det audiovisuelle værk via Nowness HER, eller hør de fire auditive bidrag via Soundcloud forneden.

Læs også: Jamie xx i Culture Box på listen over koncerter du skal opleve i december

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af