Sónar Festival i København: Stærke første navne på plakaten

Sónar Festival i København: Stærke første navne på plakaten

Siden 1994 har fans af elektronisk musik valfartet til Sónar Festival i Barcelona. Festivalen har dog i snart mange år spredt sine vinger til andre byer verden over, og i 2015 er turen endelig kommet til København. Sónar Copenhagen foregår den 13. og 14. marts i DR Koncerthuset og nu er den første, stærke pakke af navne klar til programmet.

I toppen af de 13 navne finder man to britiske bands: Metronomy (billedet), der tidligere i år udsendte karrierens hidtil bedste album med ‘Love Letters’, og industrielt pulserende Factory Floor, der sendte deres debutalbum på gaden sidste år.

Der er også solide danske navne på plakaten: Darkness Falls, der er i fuld sving med deres kommende album, gendannede Future 3 og producertrioen AV AV AV, der også netop er annonceret til Roskilde Festival.

Resten af dagens pakke består af Kölsch, Daniel Avery, Vessel, Kiasmos, Jaakko Eino Kalevi, Alo Wala, Brynjolfur og Courtesy.

I alt kommer 40 kunstnere til at indtage forskellige scener i Koncerthuset, som til Sónar Copenhagen åbner op for 2.600 gæster.

Læs også: Her er ugens ni fedeste fester

Sónar Copenhagen
13.-14. marts
DR Koncerthuset, København
Billetpris: 850 kr. (Billetter HER)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af