Video: Mendoza har lavet sin helt egen billedside til singlen ‘Houdini’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun debuterede i 2013 med den fornemme ‘Love Druggie’, og nu er Mendoza i fuld gang med at føre sit kommende debutalbum frem i rampelyset. I juni var hun klar med ‘Rapist’, og nu ligger videoen til den helt nye single ‘Houdini’ færdig.

Videoen er en kombineret musik- og lyrikvideo skabt af Mendozo selv, hvilket hun begrunder således:

»Jeg synes ikke nogensinde at have set en fed lyric-video, så jeg lavede noget, der måske minder lidt mere om en musikvideo med et koncept. Der er også ved at blive lavet en mere officiel musikvideo, lavet af Michel Winckler-Krog«.

‘Houdini’ er fængende og hårdtpumpet og handler om et uskyldigt crush, der udvikler sig problematisk på grund af indblanding af alkohol og stofmisbrug.

Mendoza forklarer:

»Inspirationen til flere af mine sange handler om de dårlige valg, jeg har taget, som for det meste er i sammenhæng med nattelivet. Generelt synes jeg at finde kærligheden i en rus i byen oftest er meget risikabel og der kommer sjældent noget godt ud af det. Hvis man gerne vil se sig selv i et bedre liv, skal man lade vær med at hive dårlige folk ind i sit liv«.

Mendoza startede tidligere på året sit eget pladeselskab sammen med produceren Niels Kirk under navnet OMG IT’S MUSIC.

Læs live-anmeldelse: Mendoza – hårdtpumpet eurodance-angreb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af