Årets bedste: Karl Williams favoritter

karlwilliam-2-717x375
Hver dag frem til juleaften
peger en af årets mest markante personer på sine favoritter inden for musik, film og tv fra året, der gik. Vi starter med Hukaos-crooneren Karl William, der i år blandt andet udgav ep’en ‘Døende’ og spillede på Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad er det bedste album, du har hørt i 2014?
Young Dinosaur ‘To Be a Hero’

»Det bedste album, jeg har hørt i år, må nok være Young Dinosaurs ’To Be a Hero’. Jeg har set dem spille er par gange nu, og den slags rockmusik kan oftest være fedest live, men her lever deres plade helt bestemt op til deres live-niveau. De er seje og nyskabende unge mennesker, som samlet er voldsomt dygtige. De to forsangere Andreas og Eske er noget for sig selv«.

 NyTing13

Hvad er din favoritsang fra året?
Lord Siva (feat. Carl Barsk) ‘Overdosis’ (ikke udgivet endnu)

»Jeg har lyttet mest til demoer fra vores egne projekter, da vi alle sammen på kryds og tværs har været i gang med at færdiggøre vores udgivelser. Med det må det være nummeret ’Overdosis’ af Carl Barsk og Lord Siva. Den er på gaden inden længe«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken er den bedste film fra i år, du har set?
‘Pusher’

»Jeg er egentlig ret dårlig til film, så nu bliver jeg helt i tvivl, om jeg har set nogen? Jeg har genset en hel del film. ’Pusher’ må det være. Det er noget af det bedste skuespil, jeg nogensinde har set«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken tv-serie har du været mest oppe at køre over?
‘Twin Peaks’

»Vores dejlige producer Mathias Lion introducerede mig for ’Twin Peaks’, hvilket slog mig rimelig meget ud. Jeg er dog kun nået til afsnit seks, da mit koncentrationsniveau omkring serier godt kan svinge lidt engang imellem. Men det er virkelig godt«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad var årets største kulturoplevelse for dig?

»Jeg var til Young Dinosaur-koncert på Loppen på Christiania, hvilket var en god blanding mellem musik og kultur. I mit hoved endte det i en spændende ’kulturel’ oplevelse. Tak for den«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken sang skuffede dig virkelig i år?
Kendrick Lamar ‘I’

»Det må være Kendrick Lamars første nye single, som efter min mening er et af de dårligste musiknumre, vi kunne høre i år. Jeg var virkelig skuffet, da Kendrick Lamar i lang tid har været den dygtigste rapper i mine øjne«.

Læs også: Hukaos om Hukaos: Sådan er Karl William

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af