Download: Future, Kendrick og iLoveMakonnen gæster Mike Will Made It’s nye mixtape

Download: Future, Kendrick og iLoveMakonnen gæster Mike Will Made It’s nye mixtape

Atlanta-produceren Mike Will Made It holder langt fra juleferie og giver os nu en tidlig julegave i form af sit nye mixtape ‘Ransom’, der består af hele 21 skæringer med bidrag fra blandt andre Lil Wayne, Kendrick Lamar, 2 Chainz, Future, Chief Keef, Big Sean, Young Thug, Migos og Rae Sremmurd, mens produceren forleden slap forsmagen ‘Swerve’ sammen med årets helt store helt i skysovs – hiphop-crooneren iLoveMakonnen.

Forhåbentligt agerer det nye mixtape forret til Mike Will Made Its stadig ventede debutalbum ‘Est. In 1989 Pt. 3’ – i hvert fald optræder albummets officielle andensingle ‘Buy The World’ med Lil Wayne, Kendrick Lamar og Future blandt ‘Ransom’s tracks.

Mike Will Made It’s samarbejde med iLoveMakonnen på et andet nummer, ‘Wishin You Well’, kan forresten findes på vores liste over årets bedste sange.

Hør forneden og download HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af