Her er julens 15 fedeste fester

Julen er lig med hygge. Og fest, ej at forglemme. Vi guider til de bedste tilbud i nattelivet herfra til og med nytår.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rå rock i Kødbyen
Har du brug for at få blæst øregangene igennem, inden julefreden sænker sig, tilbyder Bakken i Kødbyen de perfekte rammer. Her optræder den ekstremt lovende aarhusianske garagerocker Yung, der for nylig udsendte sin glimrende debut ’Falter’, i selskab med genrebeslægtede J.E. Useless. Derudover diskes der op med et solidt hold af pladevendere i form af Esben Weile Kjær, garagerock-yndlingen Emma Acs, Mandatory og Bastian Emil.

Noisey x Smash!Bang!Pow! x Bakken
Fredag den 19. december
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Storslået hiphop-efterfest
Koncerten med den stærke, amerikanske hiphop-duo Run the Jewels er udsolgt for længst, men alle er velkomne, når Pumpehuet efterfølgende inviterer til after party med et sprængfarligt line-up med rap i overflod. Her er der fornemt besøg fra blandt andre Guilty Simpson fra det hæderkronede pladeselskab Stones Throw Records, mens også de to Detroit-rappere Elzhi og Phat Kat er klar til at holde hiphop-festen kørende til langt ud på natten. Det danske dj-kollektiv Pladevennerne er også på plakaten.

Run the Jewels after party
Fredag den 19. december
Pumpehuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk techno-sværvægter
Fredag aften kigger en af Tysklands (for ikke at sige verdens) mest prominente techno-navne forbi hovedstaden, når Ben Klock tager plads bag pulten på Culture Box. Ud over at være dj, producer og indehaver af sit eget label, Klockworks, har han siden 2006 været resident dj på legendariske Berghain. I hovedsalen Black Box sekunderes han af svenske Ulf Eriksson.

Culture Box x Ben Klock
Fredag den 19. december
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

DJ Static fester med vennerne
Som en af de seneste årtiers mest stilskabende hjemlige turntablister behøver DJ Static ikke den store introduktion. Fredag aften holder han hof på Rust, hvor han står for beat-leverancen, mens de musikalske bonkammerater Jøden, Yepha, Blacc El, Supajan og Peaceful James kontrollerer mikrofonen.

DJ Static natkoncert
Fredag den 19. december
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dismantle runder sit første år
For et år siden slog Dismantle dørene op for deres første arrangement på KB18, og denne mærkedag markeres med fint besøg fra Englands ukronede acid-konge, Tin Man, og ligeledes engelske Papers, der giver prøver på deres rå og eksperimenterende techno. Derudover holder Marc & Mikkel, Darmstadt og Dismantle-dj’s gryderne i kog.

Dismantle 1 års fødselsdag
Lørdag den 20. december
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

BlueVelvettt
Kælderfest i Studiestræde
BlueVelvet er kommet godt fra start, siden natklubben i starten af måneden for første gang lukkede festfolket ind i det kælderlokale i Studiestræde, hvor den er lokaliseret. Lørdag aften kan man slippe tøjlerne til tonerne af to af den københavnske klubscenes mest aktive feststartere i skikkelse af Kasper Marrott og Daniel Savi.

BlueVelvet: Kasper Marott & Daniel Savi
Lørdag den 20. december
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tunge bølger på Bakken
Ander Dixen aka Unkown vender tilbage med fjerde omgang af Heavy Waves, hvor dj-pulten (ud over ham selv, selvfølgelig) vil blive besiddet af Courtesy, på dåbsattesten Najaaraq Vestbirk, der også huserer i Apeiron Crew og netop har været et smut i Tokyo som deltager i Red Bull Music Academy.

Heavy Waves #4
Lørdag den 20. december
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hjemkomstfest i Aarhus
Gløgglich på Train står som altid klar til at forene alle dem, der i årerne skulle være flyttet fra Aarhus og nu er hjemme i julen. En homecoming-fest med et mere end solidt musikprogram, der blandt andet byder på Karl William, Klumben & Raske Penge og et hav af dj’s.

Gløgglich 2014
Mandag den 22. december
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kæmpe hiphop-fest i Pumpehuset
‘Ordet på Gaden’ har i løbet af 2014 sendt tre hiphop-kompilationer på gaden, der har haft som mission at præsentere det bedste af det nye, den danske rap-scene har at byde på. Den 26. december rundes 2014 af med manér, når mere end 50 artister er klar til at indtage scenen i Pumpehuset. Navne som Abbaz, Nixen og Young er allerede annonceret, mens flere kommer på løbende – og så er der også lovet overraskelser.

Ordet På Gaden final party
Fredag den 26. december
Pumpehuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bootyworld på Loppen
Yo Fok vender tilbage med en ny omgang Bootyworld – denne gang som en kombineret støttefest for Loppen på Christiania, som også lægger hus til festen. Her er besøg fra italienske Milangeles, mens en lang række af kollektivets dj’s som J.J. Wild, Copyflex og Phase5 også står klar.

Yo Fok Bootyworld & Stadig Stadig presents: Loppen støttefest
Fredag den 26. december
Loppen, København S
Læs mere om festen på Facebook
Vektor
Juletechno i Aarhus
Holdene bag Vektor og Bærlim er gået sammen om en fælles julefest på Godsbanen i Aarhus. Der loves gruppekram på dansegulvet og selvfølgelig house og techno i overflod, når kendinge som Torsten Cordes, Andreas OK og Helmuth Kool åbner op for pladetasken.

Vektor Bærlim Homecoming
Lørdag den 27. december
Godsbanen, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

RubA’Dub siger tak for denne gang
Efter 12 år som fast leverandør af reggae, dancehall og dub stopper RubA’Dub Sundays i sin nuværende form. De faste fester om søndagen stopper, mens holdet kommet til at blive afsender på udvalgte arrangementer i løbet af året i stedet. Den afsluttende æra fejres med musik fra blandt andre Klumben, Raske Penge, Firehouse, Pharfar, Kaka og Lady Smita.

RubA’Dub: The Last One As We Know It
Søndag den 28. december
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nytår på Boxen
Som altid står Culture Box klar, hvis man gerne vil krydre overgangen til det nye år med house og techno fra nogle af hovedstadens fineste dj. Og der bliver travlt bag pulten, for som altid til det store nytårsbrag er der booket et stort hold ind. 17 dj’s står klar til at holde gang i henholdsvis Black, Red og White Box.

Culture Box presents: New Year’s Eve Bang
Onsdag den 31. december 
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Regelbau
Nytårsfest med Regelbau
Regelbaus fest nummer syv bliver en speciel en af slagsen, da kollektivet siger farvel til et 2014, hvor de for alvor har markeret sig i Aarhus’ natteliv. Nytårsfesten har et bragende line-up bestående af for mange til at nævne her, men 2 Bit Crew og Milan samt Natal Zaks er blandt andre på programmet.

Regelbau #7 Nytårsfest
Onsdag den 31. december
Aarhus Maskinmesterskole
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vega fejrer 2015
For første gang i en årrække kan man nu fejre nytår hos Vega, når Ideal Bar sammen med holdet bag Boogie Juice-festerne inviterer til ‘2014: Under a Groove’. Så vil man have hiphop og urban til at skyde det nye år i gang med, at Enghavevej 40 stedet, hvor det går ned.

Nytårsfes: 2014 Under a Groove
Onsdag den 31. december
Ideal Bar, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Årets 15 bedste danske album

Læs også: Årets bedste udenlandske album: Top 10-1

Læs også: Årets 15 mest markante musikvideoer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af