Her er ugens 10 fedeste fester

Er du til Rumskib, julebass eller silo-fest? Vi guider som sædvanlig til de bedste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eloq inviterer indenfor i sit rumskib
Med Rumskib har producer og musikalsk altmuligmand Eloq fået sin helt egen klub på Lille Vega. På fredag er det blevet tid til affyring nummer to, hvor der kommer besøg fra pladeselskabet Pelican Fly i form af franske Canblaster og belgiske DJ Slow. Hovedpersonen selv er selvfølgelig også at finde bag pulten, mens lokale Oh Boy! ligeledes er på plakaten. Som en ekstra bonus har Eloq i ugens løb holdt en åben konkurrence, hvor aspirerende dj’s har kunne indsende materiale sammen med en ansøgning – den bedste kandidat får fredag aften mulighed for at vise sit værd.

Rumskib Vol. II
Fredag den 12. december
Lille Vega, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollandsk visit på Harvey
Apeiron Crew er en af de mere spændende nye knopskydninger i Københavns klubmiljø, både som dj-kollektiv og festarrangører. Fredag optræder de i begge roller, de har nemlig lokket hollandske Versalife til Harvey, hvor han optræder sammen med engelske Julian Shepherd, DJ Mega Bubble X – og selvfølgelig Apeiron-crewet selv.

Apeiron Crew x Harvey
Fredag den 12. december
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Bernard-717x375
Rap-talentet Niki Bernard giver natkoncert
Som den første udover bagmanden selv er Niki Bernard blevet signet på L.O.C.’s SGMD-pladeselskab. Det resulterede tidligere på året i den fine debut-ep ‘Doxy’, og fredag kan Bernard så opleves til en natkoncert på Rust, mens klubbens resident dj’s sørger for fest både før og efter.

Niki Bernard x Rust
Fredag den 12. december
Rust, København N
Læs mere om arrangementet på Facebook

BlueVelvet
Fløjlsfest i Indre By
I sidste uge åbnede BlueVelvet, en ny klub i Studiestræde, der har taget over efter TS Bars kælderlokaler. Selvfølgelig fortsætter festen i denne uge, om fredagen med Tine Valentin og Samuel André Madsen bag pulten.

BlueVelvet
Fredag den 12. december
Studiestræde, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Masser af dub
Der er dub, dub og atter dub på programmet, når holdet bag Dubkultur inviterer til fest på Bolsjefabrikken i Ragnhildgade. Der er masser af Dubkultur-residents på programmet, mens aftenens æresgæst er Doktor Hvad aka DJ Hvad aka Kid Kishore.

Dubkultur
Fredag den 12. december
Bolsjefabrikken, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julebas for alle pengene
En af de sjovere københavnske juletraditioner er arrangementet Julebass, som bas-connaisseurerne fra OHOI! fyrer op under – og i år er ingen undtagelse. I salen holder navne som Højer Øye, Raske Penge og Rudeboy’s Lonely Hearts Club pulsen oppe, under kyndig ledelse af hostmaster JG fra Firehouse, mens kælderen bliver blokket ud med dubstep, jungle og gabba, leveret af blandt andre 2000F, RDG og DJ Repulse. Sidst, men ikke mindst underholder C.U.P.-crewet med house på kvisten.

OHOI! JuleBass
Lørdag den 13. december
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk orgasme
Silo6 har lige indkøbt en kæmpe varmemaskine, så festen fortsætter i december måned i den midlertidige natklub i Carlsberg Byen. Denne weekend afholder folkene bag klubkonceptet Or GAS mE RaVe deres andet arrangement i siloen, hvor tyske Paskal og Urban Absolutes giver et live-set, assisteret af blandt andre James Moor og Stefan Klercke.

Or GAS mE RaVe part 2.
Lørdag den 13. december
Silo6, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyster clubbing i Kødbyen
Er man i det dystre festhumør, tilbyder Bakken i Kødbyen lørdag aften den helt rigtige kombination af live-musik og dj’s. Danske Secret Life og amerikanske The Garden står for koncertdelen, mens dj-lineuppet blandt andre tæller medlemmerne af synthpop-gruppen Lust For Youth, Emma Leth og Lasse Dearman.

Enjoy @ Bakken
Lørdag den 13. december
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Festkonge fejrer jubilæum
De seneste 15 år har Jean von Baden været en uundgåelig del af det københavnske natteliv som dj og eventmager. Det halvrunde jubilæum markeres selvfølgelig med et mægtigt gilde, hvor en lang række kumpaner står bag pulten, heriblandt Rosa Lux, Christian d’Or, Phase 5 og Djuma Soundsystem.

Jean von Baden anniversary
Lørdag den 13. december
Bygning 55, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bulk fejrer halvrundt
Mens Jean von Baden kan fejre 15 år i gamet, kan Bulk-holdet fejre, at tiden er kommet til deres arrangement nummer 15 på Culture Box, hvor æresgæsten er belgiske Kr!z. Der er selvfølgelig techno på programmet, og kan du ikke komme i gang tidligt nok er der pre-arrangement i AIAIAI-butikken i Studiestræde.

Bulk 15 presents: Kr!z
Lørdag den 13. december 
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Musikårets 10 skøreste beefs

Læs også: Årets 10 bedste hiphop-mixtapes

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af