Jenny Wilson spiller hele sit debutalbum i Skuespilhuset

Jenny Wilson spiller hele sit debutalbum i Skuespilhuset

Da vi tilbage i 2009 kiggede tilbage på det forgangne årtis 75 bedste album kom Jenny Wilsons debut ‘Love and Youth’ ind på en flot plads som nummer 51.

Albummet har til næste år tiårs jubilæum, hvilket den svenske ener fejrer med en retrospektiv koncert på Skuespilhusets Store Scene den 19. april, hvor hun sammen med band vil spille alle sangene fra ‘Love and Youth’.

Læs også: Mø vs. Jenny Wilson: En snak om rastløshed og at være sig selv i musikbranchen

Her er lidt ord fra Jenny Wilson selv:
»Året er 2005. Tre bomber sprænger i Londons undergrund, og sætter en ny bølge af terrorskræk i gang. Pave Johannes Paul II sover ind 85 år gammel i Vatikanstaten, og den altødelæggende orkan Katrina hærger store dele af New Orleans, mens massiv kritik hagler ned over præsident Bushs regering, som beskyldes for ikke at gøre nok for befolkningen.

2005 er også året, hvor min første soloplade ‘Love and Youth’ udkommer. ‘Love and Youth’ er et temaalbum, som handler om skoleårene og ungdommen. Tiden, hvor man er for stor til at lege på legepladser, men alligevel hænger ud her i mangel på bedre steder at ryge sine første smøger i smug.

Til foråret er det forbløffende 10 år siden, dette album så dagens lys, og det vil jeg markere med en unik albumkoncert. Sammen med mit band vil jeg vende tilbage til 2005’s ‘Love and Youth’ og give jer samtlige sange, fra ‘Crazy Summer’ til ‘A Brief Story’. Vi ses i Skuespilhuset!«.

Læs også: Jenny Wilson: Her er mine seks yndlingssangerinder

Jenny Wilson (SE)
19. april
Skuespilhusets Store Scene, København
Billetpris: 275 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af