Rangleklods tager på forårsturné med nye numre

Rangleklods er nu officielt en duo bestående af Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, og makkerparret har tilmed signet med pladeselskabet Tambourhinoceros. Nu sadler duoen op til fem danske koncerter på en kommende forårsturné, hvor der vil blive spillet helt nye numre sammen med ældre materiale. 

Duoens kommende liveshows vil blive prydet af forskellige livemusikere, mens deres egen lyskunstner Kimmie Tentschert kommer til at stå for de visuelle forførelser. Koncertdatoerne kommer sammen med en lille teaser-video, der præsentere brudstykker af Rangleklods’ kommende lyd.

Læs anmeldelse: Rangleklods ‘Beekeeper’

Ragleklods
27. marts, Train, Aarhus
2. april, Pitstop, Kolding
3. april, Skraaen, Aalborg
4. april, Pumpehuset, København
9. Maj, Kulturmaskinen, Odense

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af