Top Track: Purity Ring ‘Push Pull’

Top Track: Purity Ring ‘Push Pull’

Siden deres fortryllende debutalbum ‘Shrines’ fra 2012 har Montreal-duoen Purity Ring holdt velfortjent pause, men nu er der dukket nyt op fra de to elektroniske r’n’b-forførere: Megan James og Corin Roddick har sluppet første smagsprøve på et kommende album i form af nummeret ‘Push Pull’.

Vi har at gøre med klassisk Purity Ring, hvor James’ uskyldige elverklang kæler inderligt for øregangen over et rislende synthlandskab. I verset er duoens dynetunge tromme-samples dog skiftet ud til fordel for en mere åbenhjertig og luftig omgang synthpop, hvor lydbilledet forekommer endnu mere svævende end på debuten.

Som forventet rammer omkvædet benhårdt med et spændstigt gyngende beat og en melodi, der går rent ind. Lyrisk er duoen også i hopla med hjerterammende bidder som »you push and you pull, but you’d never know / I crept up in you and I wouldn’t let go«, der på én og samme tid sætter kærlighedens berusende og splittende virkninger i frit spil.

Seneste Top Track: Petite Noir ‘Chess’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af