Ulige Numre spiller nye numre til Frost-koncert

Ulige Numre spiller nye numre til Frost-koncert

Frost er for alvor gået ind i opvarmningsfasen forud for februars udskejelser: Festivalen har nemlig føjet to nye koncertoplevelser til programmet, der allerede byder på en 60 Minutes-koncert med Bell Orchestre, Digte&Lyd i Store Vega og en koncert med den danske duo Cancer i Det Kongelige Teater.

Læs også: Frost præsenterer Cancer-koncert i Det Kongelige Teater

Kom blandt andet til forpremiere på Ulige Numres kommende aprilalbum ‘Grand Prix’ i Arbejdermuseet festsal, hvor bandet for første gang vil spille nogle af de nye numre live. Albummet kommer til at følge op på ‘Nu til dags’ fra sidste år. 

Dagens anden koncertafsløring byder på en elektronisk helhedsoplevelse, når Lille Vega fyrer op for et audiovisuelt kunstbrag kaldet KUBE, hvor videoscenograferne Obsucra agerer lyskomponenter til elektroniske musikflader fra Ceephax Acid Crew, Bjørn Svin, Rumpistol, Unkwon og Mikkel Meyer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af