Video: Kendrick Lamar spiller nyt nummer og får grineflip i ‘The Colbert Report’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har længe og spændt afventet en udgivelsesdato for Kendrick Lamars kommende album, og efter rapperens optræden på ‘The Colbert Report’ i nat er forventningen efterhånden på kogepunktet.

Lamar fik sig først en afslappet snak med Stephen Colbert, der flere gange fik ham til at knække sammen af grin blandt andet med spørgsmål om prisen på livsforsikring for Compton-rappere, og hvorfor han har opkaldt sig efter skuespilleren Anna Kendrick.

Derefter spillede Kendrick Lamar et nyt nummer, uden titel, med opbakning fra blandt andre bassisten Thundercat og produceren Terrace Martin på saxofon. Det funky nummer har en næsten jazzet vibe og understreger, i forlængelse af den overraskende up-beat single ‘I’, at rapperen er i færd med at udvide sit udtryk betragteligt.

Læs også: Kendrick Lamars ni bedste gæstevers

Sidste afsnit nogensinde af ‘The Colbert Report’ ruller over skærmen torsdag, hvorefter Stephen Colbert vil begynde forberedelserne til at overtage værtsrollen på det legendariske ‘The Late Show’ næste år.

Læs også: Guide: Stephen Colbert for let øvede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af