Video: Pato siger du er ‘Fuld af løgn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For tiden producerer han blandt andet for Ena i hendes nye solokarriere, men Pato har også haft tid til at tænke på sig selv. I slutningen af november udgav han ‘Fuld af løgn’, og nu har singlen fået sig en video.

Videoen har et lille snert af ‘Pulp Fiction’ (hvad er der mon i kassen?), og byder ellers på en række gæster i forskellige cameos. TopGunn har produceret ‘Fuld af løgn’ sammen med Pato, så han er selvfølgelig med, mens også folk som Ataf og Keith Lohse dukker op.

Pato udgav i 2012 soloalbummet ‘Ca. lige her’.

Læs anmeldelse: Pato ‘Ca. lige her’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af