Video: Turboweekend finder vej i mørket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I oktober kom der nye ting på bordet fra Turboweekends: Kvartettens single ‘Miles and Miles’ var foruden et stålfast beat og iskolde keyboardflader polstret med lavmælt guitarspil (!), og dermed blev altså en ny stil lagt forud for danskernes kommende fjerde album. Nu har ‘Miles and Miles’ fået en sanselig billedside, hvor den utøjlelige nordiske natur spiller hovedpart.

Hen over rimfrosne slettelandskaber toner Silas Bjerregaards stemme frem i selvsikker falset, mens han uhæmmet løber gennem endeløse markstiger indtil den overskyede himmel falder endeligt sammen i mørke. Pludselig er han faret vild i kornets omslyngende gevækster, der griber fast om hans kæmpende lemmer – heldigvis ses der lys i horisonten: »Keep a light on / I’ll make it all worth your while / keep a light on / I’ll find a way over miles and miles«, synger han, bryder grebet og spurter håbefuldt mod lysningen.

Læs anmeldelse: Turboweekend ‘Fault Lines’

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af